Основен ремонт на апартамент

Основният ремонт на апартамента включва следните видове работа:

 

 1. Работа по демонтаж
 2. Мазачески работи
 3. Строителни и монтажни работи (стени, преградни стени)
 4. Шпакловки по стени, тавани, сводове
 5. Полагане на ламинат или паркет
 6. Лепене на тапети
 7. Монтаж на отопляеми подове
 8. Подмяна на канализационни тръби, водоснабдяване
 9. Смяна на санитарно оборудване във WC, баня
 10. Монтаж на електроуреди
 11. Полагане на плочки и гранитогрес
 12. Монтаж на врати и мебели

 

Основен ремонт на един апартамент е дългосрочен процес, който отнема много време, в резултат на което вие ще получите ремонтирано жилище с подмяна на всички комуникации, качествено завършване с всички изисквания и използване на висококачествени материали. При ремонта на апартамента Ви се извършват всички видове работи; разрушителни, строителни (изграждане на стени, преградни стени, диамантено рязане на отвори в носещи стени по проект за реконструкция, ако е необходимо), подмяна на ел. инсталации, водопровод и канализация, подмяна на отоплителни радиатори и разбира се висококачествени довършителни работи. Основения ремонт на стария Ви апартамент ще предостави висока функционалност на всички системи за поддържане на живота. Нашата компания отдавна се занимава с този вид дейност и е готова да ви предложи ремонтни услуги, независимо дали става въпрос за основен ремонт на апартамент, ремонт на апартамент или преустройство на апартамент. Извършваме и отделни ремонтни и довършителни работи. Преди да сключите споразумение за извършване на ремонтни работи, наш представител посещава обекта и Вие заедно с него намирате най-доброто решение, съгласно Вашите изисквания и задание.
С какво започва основения ремонт на апартамента? Като правило, основен ремонт на апартамента е начин да се промени драстично външния вид на Вашия апартамент – подмяна на всички комуникации, възстановяване на стени, комбиниране, или обратното, разделяне на баня. Тези дейности не могат да се направят без проект за реконструкция на апартамент Ви. Обръщайки се към фирмата ни, наш специалист ще дойде във Вашия обект, където ще обсъдите съвместно с него всички възможности на Вашите идеи за преустройство. Ние ще съберем цялата информация и ще направим необходимите измервания – с цел бюджетиране на ремонтните и довършителни работи. Когато всички формалности са завършени се правят изчисления, сключва се Договор и може да се започне основен ремонт на Вашето жилище.
Основният ремонт на апартаменти започва с демонтаж; разрушаване на стени, или прегради според проекта за реконструкция на апартамента. След това се извършват строителни работи по изграждане на нови стени или преградни конструкции. Следват работи по електрически и ВИК инсталации; отопление и вентилация.
Най-накрая се изпълняват довършителните работи;
• Изпълнение на стенна декорация
• Изпълнение на декорация на тавана
• Полагане на подови настилки
• Монтаж на интериорни врати (ако е необходимо).
Нашата компания може да извърши качествен основен ремонт и довършителни работи на Вашето жилище, използвайки най-новите технологии и материали в областта на строителството.
Обръщайки се към нас, Вие ще получите кратки срокове за изпълнение и перфектно обслужване на атрактивни цени.